Sóc la Núria Parlon. He estat elegida en el procés de primàries del meu partit com a cap de llista a les eleccions municipals que se celebraran el proper 26 de maig. Des del 2009 sóc l’alcaldessa de la meva ciutat, Santa Coloma de Gramenet.  Des de llavors m’hi he deixat la pell en el treball constant per a millorar la qualitat de vida dels meus veïns i veïnes. En aquest anys he ostentat diferents càrrecs institucionals i orgànics al PSC, però cap d’ells m’ha omplert tant com ser l’alcaldessa i la Primera secretària del PSC local.

Vaig néixer a l’agost de 1974 i visc a Santa Coloma amb la meva filla Döttir. És possible que ens haguem trobat per qualsevol dels carrers i places de la ciutat. El contacte amb la gent és per a mi el combustible de la meva jornada diària. La lluita per la justícia social és uns dels principis bàsics que inspiren les polítiques que hem desenvolupament tots aquest anys a l’Ajuntament. Vull, una vegada més, assumir la responsabilitat de governar aquesta meravellosa Santa Coloma; i tu ets fonamental en aquest desig.