L’equip del PSC per a les properes municipals

Núria Parlon torna a encapçalar l’equip de 27 dones i homes i 5 suplents.

Una assemblea extraordinària de l’agrupació local del PSC ha aprovat per unanimitat la llista electoral amb la què els i les socialistes colomencs concorreran a les eleccions municipals que se celebren el proper 26 de maig. La candidatura que encapçala l’alcaldessa, Núria Parlon, la composen 14 dones i 13 homes. L’assemblea s’ha celebrat a la sala d’actes del Museu Torre Balldovina.

Respecte a la candidatura presentada al 2015 i que va obtenir la majoria absoluta a l’Ajuntament amb 15 regidors i regidores, destaca la incorporació  dels militants Antoni Suárez (4) i Antonio Atienza (10). S’incorporen també com a independents Blanca Padrós (3), Bárbara Ferrer (7) i Manuel Arrébola (18) juntament a Daniel Salgado (8) i Pedro Cano (13) que repeteixen. Diego Arroyo, que es jubila, tanca la llista.

La candidatura dels i les socialistes colomencs compleix les normes de paritat que marquen els estatuts del PSC. La llista combina l’experiència de l’actual equip de govern amb noves incorporacions de tots els sectors d’edat. Com ja és habitual, n’hi apareixen homes i dones dels diferents barris de la ciutat, del moviment associatiu i de diferents disciplines.

La cap de llista socialista i alcaldessa, Núria Parlon ha afirmat a l’assemblea que  “hem format un gran equip d’homes i dones per a continuar treballant per un gran objectiu: Santa Coloma i el benestar del seus veïns i veïnes”. Parlon ha tingut unes paraules d’agraïment als regidors i regidores que no continuen a la llista. La candidata ha finalitzat la seva intervenció declarant que “amb il·lusió, força i energia continuarem treballant amb total dedicació i autocrítica per totes i tots”.

L’aprovació de l’assemblea s’ha realitzat a proposta de la Comissió Executiva d’Agrupació que es va reunir prèviament. El Consell de Federació del Barcelonès Nord ratificarà el dissabte 23 les llistes dels municipis que la composen: Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant  Adrià de Besòs, Montgat i Tiana. Finalment un Consell Nacional del PSC haurà d’aprovar les llistes dels municipis de Catalunya.