Llista electoral municipals 2019

Núria Parlon Gil

Núria Parlon Gil

Candidata a l'alcaldia

Nascuda el 2 d’agost de 1974 a Barcelona. És l’Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet. Llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat de Barcelona. Va treballar a l’Ajuntament de Santa Coloma com a tècnica del Gabinet de Planificació de l’Àrea de Serveis a les Peresones. Ha tingut diferents càrrecs orgànics al PSC i al PSOE. També ha estat Diputada al Parlament de Catalunya al 2012.

Aficions: Música i esport.

Motivació: La política local és el punt més proper a les necesitats de la ciutadania. Estic en política per intentar resoldre els problemes de la gent i perquè m’estimo amb l’ànima aquesta maravellosa ciutat que ès Santa Coloma.

  

Esteve Serrano Ortín

Esteve Serrano Ortín

Nº 2

Nacido el 14 de septiembre de 1965 en Badalona. Estudios de Ciencias Empresariales en la Universitat de Barcelona.

Aficiones: Deporte en general, lectura y música.

Motivación: Por la vocación de servicio público impulsada por el deseo de contribuir a la transformación de la sociedad que me rodea. Contribuyendo de forma humilde a hacerlo posible para que esa transformación se produzca basada en los valores de la igualad, la libertad y la justicia social. Ayudar a mis vecinos y mis vecinas es mi gran motivación.

  

Blanca Padrós Amat (Independent)

Blanca Padrós Amat (Independent)

Nº 3

Nascuda el 16 de febrer de 1973 a Barcelona.  Advocada, Traductora Intèrpret Jurada i Professora Associada de Dret Internacional Privat a la Universitat Pompeu Fabra.

Aficions: Música, dansa, cinema, sèries, conferències, art, lectura, viatges, xerrades amb les amistats.

Motivació: Jo vinc del món del dret i veig que ens trobem en un moment molt delicat de la història en què cal triar entre progrés o involució en els nostres drets. Jo vull empènyer cap al progrés, per això he decidit entrar en política.

 

Antoni Suárez Pizarro

Antoni Suárez Pizarro

Nº 4

Nascut el 12 de juny de 1983 a Santa Coloma de Gramenet. Politòleg, actualment assessor del Ministre de Foment del Govern central. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB i Màster en Direcció de Recursos Humans a les Organitzacions per la UPF.

Aficions: Els llibres, aprendre coses noves, l’esport  -molt especialment el bàsquet-, viatjar i també fotografiar els viatges que tinc oportunitat de fer.

Motivació: Estic en política perquè crec en la capacitat de la democràcia per corregir les desigualtats socials i per a contribuir a la igualtat de drets i d’oportunitats de totes les persones, sense cap distinció.

  

Petry Jiménez González

Petry Jiménez González

Nº 5

Nascuda el 5 de juny de 1958 a Madrigalejo (Cáceres). Cap d’administració.

Aficions: Primer al teatre,  més tard la poesia i la rapsòdia, i finalment la fotografia, han estat el cor i els pulmons de la meva trajectòria vital a la ciutat. També m’agraden els diversos  Colors de la vida…

Motivació: treballar a la meva ciutat en la defensa de drets de tots i totes i perquè formo part d’un gran equip liderat per Nuria Parlon, un exemple de compromís, d’entrega i d’il·lusió pel futur de la nostra Santa Coloma.

  

Ana Belén Moreno Jorge

Ana Belén Moreno Jorge

Nº 6

Nascuda el 26 de juliol de 1981 a Barcelona. Llicenciada en Dret

Aficions: Estar amb la meva família, fills i caminar amb els amics i amigues, ballar i cantar.

Motivació: Ajudar en la mida del possible a aquelles persones que ho necessitin, atendre les seves peticions de millora de l’entorn, fer caliu i lluitar per a una societat més justa i igualitària.

 

Bárbara Ferrer Escobar (Independent)

Bárbara Ferrer Escobar (Independent)

Nº 7

Nascuda el 23 d’octubre de 1988 a Barcelona. Titulada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Coordinadora de grupo.

Aficions: El teatre, el cinema i les sèries.

Motivació: Vull aprofitar l’oportunitat d’introduir millores i canvis reals en la vida dels ciutadans i ciutadanes de la meva ciutat. Posar, en definitiva, el meu gra de sorra perquè Santa Coloma de Gramenet sigui una ciutat que ens faci sentir orgulloses com a ciutadanes.

Daniel Salgado Marcilla (Independent)

Daniel Salgado Marcilla (Independent)

Nº 8

Nacido el 8 de octubre de 1980 en Santa Coloma de Gramenet. Deportista profesional.

Aficiones: Deporte y cine

Motivación: Estoy en política para poder trabajar por el bien de mi ciudad.

Lídia Montero Cos

Lídia Montero Cos

Nº 9

Nascuda el 12 d’agost de 1962 a Manresa. Diplomada en Professorat EGB. Posgrau d’educació física. Dotze anys com a directora de l’Escola Beethoven a Santa Coloma de Gramenet.

Aficions: Teatre, literatura, música clàssica i viatjar.

Motivació: Estic en política amb voluntat de servei a la meva ciutat, que estimo molt. Penso que la feina que s’està realitzant des de l‘Ajuntament pot ajudar a construir una ciutat més justa i molt millor.

  

Antonio Atienza Martínez

Antonio Atienza Martínez

Nº 10

Nacido el 16 de agosto de 1977 en Barcelona. Conductor de autobús.

Aficiones: Todo lo relacionado con el deporte.

Motivación: Retos personales y colectivos. Inquietudes y ganas de aportar a mi ciudad natal mis humildes capacidades adquiridas para seguir haciendo de Santa Coloma una ciudad mejor.

 

Mireia González Sáez

Mireia González Sáez

Nº 11

Nascuda el 9 de juny de 1987 a Santa Coloma de Gramenet. Pedagoga. Llicenciada en Pedagogia per la UB al 2011. Postgrau en Lideratge i comunicació per la UB en l’àmbit educatiu al 2013. Cursant Màster en Educació en valors i ciutadania per la UB.

Aficions: M’encanta prendre bon cafè (i també un bon vi, per què no?) i viatjar per aprendre i veure com vivim les persones en aquest món. També llegir amb calma bons reportatges que em facin traslladar-me.  La fotografia i tot el que té a veure amb la creativitat i la capacitat de crear m’apassiona. Però ara que sóc mare en estrena, la meva principal afició és veure com canvia i creix la meva nena i poder acompanyar-nos en aquesta nova etapa.

Motivació: Santa Coloma és passió i estic en política per acompanyar(nos) les persones que hi vivim a transformar-la i fer una ciutat per conviure, estimar i que reconegui el poder de cadascuna de les persones que la viuen.

  

Álvaro Rodilla García

Álvaro Rodilla García

Nº 12

Nascut a Barcelona el 26 de juliol de 1987. En excedència de l’empresa Correos. Grau en Protocol i Relacions Institucionals (ESPRI) i Posgrau en Comunicació i Lideratge Polític (UAB).

Aficions: Fútbol, NBA, cinema, sèries, senderisme i surf.

Motivació: Perquè tinc vocació de servei públic i compromís per la justicia social.

  

Pedro Luís Cano Moreno (Independent)

Pedro Luís Cano Moreno (Independent)

Nº 13

Nacido en Jaén el 6 de febrero de 1955. Productor de Macro Eventos . Coordinador logística de giras musicales ( Rolling , Bruce , U2 , etc. ) Y  “road  managers” nacional.

Aficiones: Escritor , siete libros publicados , actor de Teatro.

Motivación: Porque creo en una sociedad más justa , para ti y para mi.

Mª Dolores Andrades Tineo

Mª Dolores Andrades Tineo

Nº 14

Nascuda el 16 de febrer de 1971 a Barcelona. Dependenta/pastissera.

Aficions: Kyokushinkai i senderisme.

Motivació: Estic per treballar amb la Núria Parlon, pel seu proyecte pels ciutadans i ciudadanes i per la meva ciutat de Santa Coloma

Soraya Santalucía Rubio

Soraya Santalucía Rubio

Nº 15

Nascuda el 7 de abril de 1992. Ocupació en Servei de Neteja. Estudiant Integració Social, titulada en bachiller social. Presidenta i cap Dels grups de ball i cant de la Casa d’Aragó.

Aficions: La música i la natura.

Motivació: Entro a la política perqué tinc les forces necessàries per sortir de casa i continuar treballant per totes les persones que formem Santa Coloma.

 

Joan Calzado Pastor

Joan Calzado Pastor

Nº 16

Nascut el 21 d’abril de 1972 a Barcelona. Responsable logístic i assessor  tècnic  d’electromedicina. Direcció d’infraestructures  i  Tecnologia d’un important centre hospitalari vinculat a l’ICS. Tècnic  Especialista en processos hospitalaris no assistencials. (UOC).

Aficions: lectura, el teatre, el cinema i el Heavy Metal.

Motivació: millorar la qualitat de vida de les persones i deixar una societat molt mes justa a les generacions que venen al darrere nostre.  Que pugui mirar a la meva filla i dir-li “ lluito per que tinguis  les mateixes oportunitats  que la resta de la societat”.

 

José Antonio Rodríguez Palacios (Charky)

José Antonio Rodríguez Palacios (Charky)

Nº 17

Nacido el 7 de octubre de 1973 en Santa Coloma de Gramenet. Ténico deportivo y auxiliar administrativo.

Aficiones: Deportes, conciertos y viajar.

Motivación: aportar mis conocimientos para mi ciudad y servicio público a mis amigos y amigas y ciudadanía.

Manuel Arrébola Bernabé (Independent)

Manuel Arrébola Bernabé (Independent)

Nº 18

Nascut el  13 de març de 1997 a Santa Coloma de Gramenet. Actualment, estudiant de quart curs de Ciències Polítiques i de l’Administració Pública a la Universitat Pompeu Fabra.  Des de fa tres anys i mig treballant al Corte Inglés de Can Dragó i un any i mig a l’Ajuntament de Santa Coloma, al departament de Participació Ciutadana.

Aficions: Esport. Futbol, esquí i windsurf.

Motivació: Fa quatre anys vaig començar la carrera de Polítiques per curiositat i avui, puc dir que estic a les portes d’acabar-la per vocació. M’agrada treballar amb gent i per la gent i què millor que fer-ho a la meva ciutat.

Belinda Morillo Carretero

Belinda Morillo Carretero

Nº 19

Nacida el 23 de enero de 1992 en Santa Coloma de Gramenet. Fisioterapeuta, graduada en Fisioterapia por la Universitat Ramon Llull.

Aficiones: Lectura, sobretodo relacionada con estudios científicos y temas de salud. Me encanta el cine, el teatro  y la música. Una de mis aficiones preferidas es tocar la trompeta; participo en la asociación Agrupación Musical Nuestra Señora de la Sierra de Santa Coloma de Gramenet. También pertenezco la Hermandad Rociera Los Varales. Me encanta bailar y disfrutar de una buena charla con familiares y amigos.

Motivación: desde siempre he tenido unos valores e ideales con los que considero que se podría cambiar la sociedad actual en algunos aspectos. La herramienta para poder transmitir dichos ideales es la política. Me gustaría cambiar el mundo desde mi ciudad, Santa Coloma.

  

Rachida Hlimi El Zerhouni

Rachida Hlimi El Zerhouni

Nº 20

Nacida el 12 de julio de 1964. Técnica de inmigración. Trabajadora del CIAPE, servicio de acogida para personas inmigradas, del Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet. Diplomada en Trabajo Social, ATS y Mediadora Cultural.

Aficiones: disfrutar de la naturaleza y cuidarla, cuidar y defender a los animales. Ver documentales, oir música clásica y coleccionar libros de grandes literatos….entre otras cosas.

Motivación: Soy de izquierdas y socialista  por convicción. Me gusta la política porque es la forma activa de participar en la construcción de sociedades libres y democráticas y porque quiero aportar mi granito de arena en la lucha por un mundo  más justo para todos y todas.

 

 

José Llamas Tapias

José Llamas Tapias

Nº 21

Nacido el 29 de noviembre de 1967 en Badalona. Estudios BUP. Comerciante. Vinculado, desde muy joven, al mundo del comercio, en negocio familiar. En la actualidad regento un comercio en la ciudad y paradas de venta no sedentaria en Santa Coloma y ciudades de su alrededor. Participación activa en comisiones de vendedores para luchar por los derechos del sector. Cofundador de Centre Comerç.

Motivación: Me siento identificado con los valores socialistas y debemos seguir transformando la ciudad para hacer una sociedad más libre, más igualitaria y más democrática.

 

Jerónimo Serrano Martínez

Jerónimo Serrano Martínez

Nº 22

Nacido el 23 de junio de 1942 en La Guardia (Jaén). Metalúrgico jubilado.

Aficiones: Bicicleta y lectura de historia.

Motivación: Para contribuir a la aplicación de los principios socialistas como solidaridad e igualdad.

Encarna Olivencia Medina

Encarna Olivencia Medina

Nº 23

Nacida el 20 de marzo de 1948 en Alquife (Granada). Es ama de casa.

Aficiones: Ir al cine y pasear.

Motivación: Siempre he tenido un fuerte espíritu socialista y quiero ayudar a la gente.

Abdona Garnateo Nogales

Abdona Garnateo Nogales

Nº 24

Nacida el 6 de agosto de 1955 en Badajoz. Auxiliar de rehabilitación y técnica deportiva.

Aficiones: Yoga, pilates y tai-chi.

Motivación: He estado en política desde los 16 años. Me gusta ayudar a las personas y he estado comprometida con el movimiento asociativo de Santa Coloma, siendo tesorera de la AAVV del Fondo. Me encuentro en el mejor momento para poder seguir ayudando .

Josep Maria Ballesteros López

Josep Maria Ballesteros López

Nº 25

Nascut el 12 de maig de 1951 a Jaén. Jubilat.

Aficions: Cinena, lectura i política.

Motivació:  Crec que des de dins puc ajudar més els demés. Porto molts anys militant i practicant el socialisme. 

Ana Domínguez Fernández

Ana Domínguez Fernández

Nº 26

Nacida el 8 de enero de 1947 en Porcuna (Jaén). Ama de casa.

Aficiones: El cine y la cocina.

Motivación: Hay que participar para que las cosas mejoren. Soy socialista desde siempre.

Diego Arroyo Bote

Diego Arroyo Bote

Nº 27

Nascut a Logrosán (Cáceres) el 19 de juliol de 1958.  Professor de primària.

Aficions: col·leccionisme i restauració d’objectes.

Motivació: treballar per la millora de la meva ciutat

Suplents

José Ramón Omil Ochoteco

José Ramón Omil Ochoteco

Suplent nº 1

Nacido el 17 de enero de 1954 en Jerez de la Frontera. Está jubilado.

Aficiones: Cine

Motivación: Contribuir a la mejora de la calidad de vida de las personas, en todos los ámbitos.

Estrella Sanabria Suárez

Estrella Sanabria Suárez

Suplent nº 2

Nacida el 1 de julio de 1955 en Guillena (Sevilla). Administrativa contable en paro. Titulada en técnica auxiliar administrativa y comercial.

Aficiones: Lectura, música clásica, yoga, meditación, cocina, bailes: salón y latinos.

Motivación: Contribuir a la calidad de vida de las personas a traves de la reivindicacion y gobierno de los derechos laborales,  enseñanza, sanidad, atencion de las personas con dependencia, medio ambiente, igualdad… 

Francisco Herrojo García

Francisco Herrojo García

Suplent nº 3

Nacido el 7 de agosto de 1944 en Berlanga (Badajoz). Está jubilado.

Aficiones: Caminar e ir al cine.

Motivación: Me gusta y siento la solidaridad socialista.

Rosario Rodríguez Egea

Rosario Rodríguez Egea

Suplent nº 4

Nacida el 29 de agosto de 1943 en Fuentes de Andalucía (Sevilla). Ama de casa.

Aficiones: la cocina y el cine.

Motivación: Colaborar para que mejoren las cosas.

Alba Lí Azorín Ayala

Alba Lí Azorín Ayala

Suplent nº 5

Nascuda a Guang Dong  (Xina) el 6 de novembre de 2000. Estudiant de Ciències polítiques i gestió pública.

Aficions: Llegir llibres històrics, escoltar música, sortir amb els amics i amigues, reunir-me amb la familia….

Motivació: Per a mi el món que tu vols no es canvia quedant-se a casa. La política és l’únic instrument que tenim per cambiar les coses els que no tenim el poder.