Núria Parlon

salide02

Sóc la Núria Parlon, tinc 42 anys i visc a Santa Coloma de Gramenet amb la meva filla Dóttir. Sóc l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i Vice primera secretària del PSC. Estimo la meva ciutat, el meu país, el meu partit i m’hi dedico de manera incansable, en cos i ànima, per construir un present i un futur millor, amb la necessària implicació de tots i totes vosaltres.

No crec en la política de despatx, la de vestit i corbata. Fa molt de temps que practico la política del “a peu de carrer”  amb els veïns i les veïnes, lluitant plegats per la igualtat d’oportunitats i de drets de tota la ciutadania. Ens els darrers anys ho hem demostrat, des del govern municipal, prioritzant els ajuts a les persones i famílies que més ho necessiten, lluitant contra els desnonaments perquè cap persona es quedi sense llar; treballant de manera incansable pels drets bàsics, perquè tothom pugui fer realitat el seu projecte de vida, amb dignitat i plenes garanties.

Vaig arribar a l’alcaldia al novembre de 2009 amb un repte molt difícil i una responsabilitat: governar amb parets de vidre, amb rigor i eficàcia. Al 2011 els veïns i veïnes van confiar en mi i vaig ser escollida alcaldessa de la ciutat. Entre 2012 i 2015 vaig ser diputada al Parlament de Catalunya.

No m’ha tremolat el pols a l’hora de prendre mesures dràstiques en favor de la transparència i la participació de la ciutadania en les decisions de govern. Alhora, he reforçat la política de proximitat amb el programa l’Alcaldia als barris i les Regidories de districte, treballant in situ per conèixer de primera mà els problemes dels veïns i les veïnes, estar al seu costat, per fer de Santa Coloma una ciutat millor.

Sento una gran estima per aquest partit. Per a tots i totes, vull continuar posant el meu granet de sorra per un país on la igualtat i la justícia social siguin màximes, on tothom pugui tenir el seu espai i projecte de futur.