#ReconnectemPSC

vendrell04

Et presento aquest espai web on concentrem la informació de la campanya per a lelecció del Primer Secretari/a del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Internet i les xarxes socials són ja part de la manera habitual de comunicar-se i relacionar-se de de molts companys i companyes. Precisament la proximitat que tant m’agrada, la reconnexió amb la ciutadania, la complicitat estan a la base del projecte que defenso pel nostre partit.

Enfortir i millorar el partit davant la crisi econòmica i institucional. És aquest, fonamentalment, el motiu que m’ha impulsat a presentar la meva candidatura a la Primera secretaria del PSC.

Hi ha un llarg camí, molta feina pel davant, però amb la suma d’esforços estic convençuda que guanyarem la batalla a la desafecció. Porto anys treballant i lluitant per millorar la qualitat de vida dels meus veïns i veïnes a Santa Coloma de Gramenet. En un entorn complex hem plantat cara a la crisi ajudant a les famílies amb més necessitats. I tot ho hem fet escoltant a la gent. I els colomencs i colomenques ens ho han agraït a les urnes.

Ara em sento plena d’il·lusió i ganes per encarar aquesta nova etapa, per posar a punt la maquinària del partit que ha de ser el reflex de la nostra gent. Hi ha molts companys i companyes arreu Catalunya que m’han expressat la seva confiança i voluntat de canvi. També per això em presento. La nostra gent és el motor del canvi, el motor del PSC.

Ajuda’m a començar una nova etapa. Sumem il·lusions!

Núria Parlon